Alarmsysteem voor uw bedrijf

Bescherm uw onderneming tegen ongewenste inbrekers met ons Triple Safe alarmsysteem

Bescherm uw onderneming tegen ongewenste inbrekers

Dankzij geavanceerde technologie heeft u een betrouwbaar beveiligingssysteem

Altijd een veilig gevoel door een professionele alarminstallatie.

Een alarmsysteem van Triple Safe biedt niet alleen een zeer effectieve beveiliging, maar ook een uitstekend gebruikscomfort. Naast een gecertificeerd alarmsysteem bieden wij ook de service die u kunt verwachten.

We hebben verschillende soorten alarmsystemen, van uitgebreide bekabelde systemen, hybride systemen tot draadloze systemen. Doordat wij VEB erkend lid zijn kan er na installatie een VRKI-certificering afgegeven worden. Hiermee kunt u aantonen dat de installatie volgens de verzekeringseisen is opgeleverd.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een adviesgesprek aan.

Alarmsysteem voor uw onderneming

Meldkamer

Een snelle respons bij een inbraakmelding is van groot belang. Naast de Push melding van de mobiele app wordt u binnen enkele seconden gebeld door de meldkamer. Door deze daadkrachtige opvolging krijgt niet alleen de inbreker weinig tijd, maar wordt ook de pakkans aanzienlijk vergroot!

Uw systeem en woning wordt 24/7 bewaakt door de meldkamer en ook zullen eventuele storingen aan u doorgegeven worden. Dat is de service die u verwacht, dat is de service die u krijgt.

Bediening via de App

Overal ter wereld uw alarminstallatie bedienen? Dit is mogelijk met ons geavanceerde mobiele applicatie. Doordat het alarm gekoppeld kan worden met uw internetaansluiting kunt u eenvoudig het alarm draadloos bedienen via de app!

Verzekeringseisen

Wij leveren beveiligingssystemen voor bedrijven waar een verzekeringseis is gesteld op de beveiliging. Samen wordt er gekeken in welke klasse de beveiliging zal moeten komen. Na installatie krijgt u de VRKI-klasse certificering t.b.v. de verzekering.

Installatie

Onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs komen de betreffende alarminstallatie gratis bij u installeren. Dit is uiteraard inclusief de uitleg en demonstratie.
Wij werken alleen met beveiligingsmonteurs die de benodigde opleidingen gevolgd hebben. Dit om te zorgen dat al onze klanten een professionele installatie krijgen waarbij aandacht is voor de techniek en u als klant. Alleen wanneer uw installatie is gemonteerd door een gecertificeerd monteur kunnen wij u een VRKI-certificaat afgeven t.b.v. de verzekering.

Onderhoud en Service

U kunt bij ons een ouderhoud abonnement afsluiten. Wij komen dan elk jaar minimaal één keer per jaar bij u langs om het systeem te onderhouden en te controleren op eventuele fouten. Mocht er binnen het jaar toch een storing plaats vinden komen wij binnen 24 uur bij u langs om dit te verhelpen zonder onverwachte bijkomende kosten.

Voordelen van de App

Bedien het alarm met één knop

Met de applicatie kunt u het alarm in-/uitschakelen, hierbij heeft u de keuze uit: volledig inschakelen, thuismodus(gedeeltelijk inschakelen) en uitschakelen.

Ontvang push-notificaties

Ontvang alarmmeldingen , lage batterij detectie, paniek alarmeringen en systeem fouten.

Geschiedenis uitlezen

Bekijk het geheugen van het alarmsysteem, bekijk eventuele foutmeldingen en zie wanneer het systeem in- en uitgeschakeld is.

Meerdere systemen

Meerdere systemen kunnen in één app gebruikt en beheerd worden.

Onze Werkwijze

Adviesgesprek

Wij komen persoonlijk bij u langs om in ieder geval kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk krijgt u een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Offerte

Na het adviesgesprek volgt een voorstel op maat. Wanneer alles naar wens is en u akkoord gaat met de offerte zullen wij samen een installatie afspraak maken

Installatie

Het systeem zal door één van onze gediplomeerde installateurs geïnstalleerd worden. Voor de installatie zullen wij onze werkwijze toelichten en na afloop de tijd nemen voor een uitgebreide demonstratie.

Nazorg en service

Na de installatie en demonstratie kunt u ons altijd bereiken voor vragen of eventuele storingen. Wanneer er een serviceovereenkomst is afgesloten komen wij in ieder geval elk kalender jaar langs voor het onderhouden van uw beveiligingssysteem.