Alarmsysteem voor uw Woning

Altijd een veilig gevoel door een professionele alarminstallatie.

Alarmsysteem effectief en gebruikscomfort

Een alarmsysteem van Triple Safe biedt niet alleen een zeer effectieve beveiliging, maar ook een uitstekend gebruikscomfort. Elke locatie moet goed beveiligd kunnen worden en iedere gebruiker moet met het systeem overweg kunnen. Daarom zijn er meerdere manieren ontwikkeld om uw systeem te bedienen. Activeer het alarm middels een code, afstandsbediening, tagreader en/of middels de smartphone applicatie. Aan u de keuze!

Zoals u al merkt levert Triple Safe niet een standaard alarmsysteem. Elke situatie zal afzonderlijk bekeken worden en aan de hand van uw wensen en behoeften kan er een systeem op maat geleverd worden. Uiteindelijk woont en leeft iedereen op zijn eigen manier. Hier moet simpelweg rekening mee gehouden worden. U wilt zich niet opgesloten voelen, maar juist een gevoel van veiligheid en vrijheid krijgen.

Alarmsysteem keypad

Alarmsysteem voor uw woning

Het alarmsysteem van Triple Safe biedt de ultieme bescherming voor uw huis dankzij onze geavanceerde producten, 24-uursservice en de professionele advisering van één van onze beveiligingsexperts. Vraag direct een offerte aan of laat u adviseren door één van onze adviseurs.

Volledig draadloos

Wilt u een alarmsysteem in uw woning, maar heeft u liever geen kabels, kabelgootjes of grote verbouwingen? Triple Safe biedt een volledig draadloos systeem, welke eenvoudig te installeren is en eenvoudig uit te breiden wanneer u dit graag zou willen.
Een prettig aanzicht in het moderne huis van vandaag!

Meldkamer

Een snelle respons bij een inbraakmelding is van groot belang. Naast de Push melding van de mobiele app wordt u binnen enkele seconden gebeld door de meldkamer. Door deze daadkrachtige opvolging krijgt niet alleen de inbreker weinig tijd, maar wordt ook de pakkans aanzienlijk vergroot!
Uw systeem en woning wordt 24/7 bewaakt door de meldkamer en ook zullen eventuele storingen aan u doorgegeven worden. Dat is de service die u verwacht, dat is de service die u krijgt.

Bediening via app

Elke locatie moet goed beveiligd kunnen worden en iedere gebruiker moet met het systeem overweg kunnen. Daarom zijn er meerdere manieren ontwikkeld om uw systeem te bedienen. Activeer het alarm middels een code, afstandsbediening, tagreader en/of middels de smartphone applicatie.

Overal ter wereld uw alarminstallatie bedienen? Dit is mogelijk met ons geavanceerde mobiele applicatie. Doordat het alarm gekoppeld kan worden met uw internetaansluiting kunt u eenvoudig het alarm draadloos bedienen via de app!

Gratis installatie

Onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs komen de betreffende alarminstallatie gratis bij u installeren. Dit is uiteraard inclusief de uitleg en demonstratie.
Wij werken alleen met beveiligingsmonteurs die de benodigde opleidingen gevolgd hebben. Dit om te zorgen dat al onze klanten een professionele installatie krijgen waarbij aandacht is voor de techniek en u als klant. Alleen wanneer uw installatie is gemonteerd door een gecertificeerd monteur kunnen wij u een kwaliteitscertificaat afgeven t.b.v. de verzekering.

Onderhoud en Service

U kunt bij ons een onderhoud abonnement afsluiten. Wij komen dan elk jaar minimaal één keer per jaar bij u langs om het systeem te onderhouden en te controleren op eventuele fouten. Mocht er binnen het jaar toch een storing plaats vinden komen wij binnen 24 uur bij u langs om dit te verhelpen zonder onverwachte bijkomende kosten.

Voordelen van de App

Bedien het alarm met één knop

Met de applicatie kunt u het alarm in-/uitschakelen, hierbij heeft u de keuze uit: volledig inschakelen, thuismodus(gedeeltelijk inschakelen) en uitschakelen.

Ontvang push-notificaties

Ontvang alarmmeldingen , lage batterij detectie, paniek alarmeringen en systeem fouten.

Geschiedenis uitlezen

Bekijk het geheugen van het alarmsysteem, bekijk eventuele foutmeldingen en zie wanneer het systeem in- en uitgeschakeld is.

Meerdere systemen

Meerdere systemen kunnen in één app gebruikt en beheerd worden.

Alarmsysteem App Home

Onze Werkwijze

Adviesgesprek

Wij komen persoonlijk bij u langs om in ieder geval kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk krijgt u een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Offerte

Na het adviesgesprek volgt een voorstel op maat. Wanneer alles naar wens is en u akkoord gaat met de offerte zullen wij samen een installatie afspraak maken

Installatie

Het systeem zal door één van onze gediplomeerde installateurs geïnstalleerd worden. Voor de installatie zullen wij onze werkwijze toelichten en na afloop de tijd nemen voor een uitgebreide demonstratie.

Nazorg en service

Na de installatie en demonstratie kunt u ons altijd bereiken voor vragen of eventuele storingen. Wanneer er een serviceovereenkomst is afgesloten komen wij in ieder geval elk kalender jaar langs voor het onderhouden van uw beveiligingssysteem.