Camerasysteem voor in Dordrecht

Een camerasysteem heeft een preventieve werking tegen inbraak en geeft een veilig gevoel

Kies voor een Camerasysteem in Dordrecht

Woonachtig in Dordrecht en wilt u uw huis en bezittingen beveiligen? Denk dan aan een camerasysteem van Triple Safe.

Inbrekers worden afgeschrikt door het zien van beveiligingscamera’s rondom uw woning. De pakkans wordt na een inbraak of vandalisme ook nog eens een stuk groter. Laat uw woning met een gerust hart achter.

Camera advies

Elke situatie is anders, dus ook die van u. Samen kunnen we kijken welke type camera het beste aansluit op uw wensen, behoeften en budget. De technische aspecten van de camera spelen hierbij een rol. Heeft u bijvoorbeeld een groot erf en moeten de camera’s ver kunnen kijken? Wilt u een push melding krijgen wanneer er beweging wordt gedetecteerd? Graag komt één van onze beveiliging experts langs voor advies over het camerasysteem voor u!

Live beelden

Met onze video software kunt u waar dan ook ter wereld uw camerabeelden bekijken. Vanaf uw laptop, tablet of smartphone. Live bekijken of terugkijken, het is allemaal mogelijk. Wanneer er iets vervelends gebeurd kunt u zelf of Triple Safe de beelden veilig stellen en doorsturen naar u of de politie.

Installatie

Niet alleen het camerasysteem moet van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook de installatie moet soepel en netjes verlopen. Doordat onze beveiligingsmonteurs opgeleid en gecertificeerd zijn kunt u rekenen op een uitstekende installatie waar oog is voor details en de techniek. Kabels zullen netjes weggewerkt zijn, de camera’s zullen netjes afgesteld worden en uw apparaten worden netjes ingesteld zodat u de beelden waar dan ook ter wereld kan bekijken.

Service en Onderhoud

Ook voor uw camerasysteem kan u een onderhoud abonnement afnemen bij Triple Safe. Door het jaarlijks te laten controleren weet u zeker dat de kwaliteit hoog blijft en u lang kan genieten van uw camerasysteem. Niet alleen het beeldkwaliteit wordt gecontroleerd, maar het systeem zal worden geüpdate naar de nieuwste versie. Zodoende blijft uw systeem veilig en bestand tegen eventuele hackers.

Interesse?

Triple Safe maakt graag een afspraak met u in Dordrecht om de mogelijkheden uit te leggen en u te adviseren welk camerasysteem het best bij uw woning past.

Onze Werkwijze

Adviesgesprek

Wij komen persoonlijk bij u langs om in ieder geval kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk krijgt u een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Offerte

Na het adviesgesprek volgt een voorstel op maat. Wanneer alles naar wens is en u akkoord gaat met de offerte zullen wij samen een installatie afspraak maken

Installatie

Het systeem zal door één van onze gediplomeerde installateurs geïnstalleerd worden. Voor de installatie zullen wij onze werkwijze toelichten en na afloop de tijd nemen voor een uitgebreide demonstratie.