Camerasysteem voor uw bedrijf

Een camerasysteem is vandaag de dag onmisbaar voor uw onderneming

Camerasysteem voor uw onderneming

Een extra paar ogen die uw onderneming en uw eigendommen bewaken, ook wanneer u niet aanwezig bent. Daarnaast heeft het ook een preventieve werking op vandalisme, diefstal en inbraak. Met het camerasysteem van Triple Safe gaan we dat bereiken.

Overal de beelden bekijken, auto’s registreren en herkennen, klanten tellen, missende objecten registreren, alarmeringen bij lijn overtreding of waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis. Met het bewakingssysteem van Triple Safe behoort dit vanaf nu tot de mogelijkheden

Onze systemen zijn altijd op maat. Volledig afgestemd op uw wensen, behoeften en budget. Graag komt één van onze beveiliging experts langs voor advies over het camerasysteem voor u!

Live beelden

Met onze video software kunt u waar dan ook ter wereld uw camerabeelden bekijken. Vanaf uw laptop, tablet of smartphone. Live bekijken of terugkijken, het is allemaal mogelijk. Wanneer er iets vervelends gebeurd kunt u zelf of Triple Safe de beelden veilig stellen en doorsturen naar u of de politie.

Nachtzicht (darkfighter)

Dankzij hoge kwaliteit lenzen en superieure infrarood technieken heeft u niet alleen overdag haarscherp beeld, maar ook wanneer het donker is. Afhankelijk van het type camera kunnen kleine terreinen of panden geobserveerd worden, maar ook grote terreinen tot tientallen meters zonder kwaliteitsverlies.

Service en Onderhoud

Ook voor uw camerasysteem kan u een onderhoud abonnement afnemen bij Triple Safe. Door het jaarlijks te laten controleren weet u zeker dat de kwaliteit hoog blijft en u lang kan genieten van uw camerasysteem. Niet alleen het beeldkwaliteit wordt gecontroleerd, maar het systeem zal worden geupdate naar de nieuwste versie. Zodoende blijft uw systeem veilig en bestand tegen eventuele hackers.

Meldkamer

Heeft u ook een alarmsysteem inclusief meldkamer van Triple Safe? Dan kan uw camerasysteem gekoppeld worden met uw meldkamer abonnement. Wanneer er een inbraakmelding binnen komt bij de meldkamer kunnen zij meekijken op de beelden en sneller actie ondernemen! Dit vergroot de pakkans uiteindelijk aanzienlijk.

Installatie

Niet alleen het camerasysteem moet van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook de installatie moet soepel en netjes verlopen. Doordat onze beveiligingsmonteurs opgeleid en gecertificeerd zijn kunt u rekenen op een uitstekende installatie waar oog is voor details en de techniek. Kabels zullen netjes weggewerkt zijn, de camera’s zullen netjes afgesteld worden en uw apparaten worden netjes ingesteld zodat u de beelden waar dan ook ter wereld kan bekijken.

Interesse?

Triple Safe maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden uit te leggen en u te adviseren welk camerasysteem het best bij uw onderneming past.

Onze Werkwijze

Adviesgesprek

Wij komen persoonlijk bij u langs om in ieder geval kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk krijgt u een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Offerte

Na het adviesgesprek volgt een voorstel op maat. Wanneer alles naar wens is en u akkoord gaat met de offerte zullen wij samen een installatie afspraak maken

Installatie

Het systeem zal door één van onze gediplomeerde installateurs geïnstalleerd worden. Voor de installatie zullen wij onze werkwijze toelichten en na afloop de tijd nemen voor een uitgebreide demonstratie.