Alles over Triple Safe

Over Triple Safe

Triple Safe is een familiebedrijf met ondertussen meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Wij zijn gevestigd in Zwijndrecht en leveren diensten o.a. in de omgeving Dordrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Gorinchem en Hendrik Ido Ambacht, maar ook daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt binnen de markt. Met onze moderne en kwalitatieve oplossingen wordt niet alleen uw veiligheid vergroot, het ziet er stijlvol uit en is zeer gebruiksvriendelijk.

Uw beveiliging is bij ons altijd in goede handen. Wij nemen uw veiligheid niet met een korreltje zout en willen u het beste van het beste bieden. Daarom zijn onze monteurs in het bezit van de juiste diploma’s en krijgen ze jaarlijks een opfris cursus. Daarnaast zijn wij al jaren VEB-gecertificeerd en erkend lid.

Ooit zijn wij begonnen in het begin van het draadloze alarmsysteem. Net als onze markt zijn wij voortdurend aan het ontwikkelen. Niet alleen de systemen worden beter en effectiever, maar ook uitgebreider. Naast alarmsystemen bieden wij ook camerasystemen, intercomsystemen en toegangscontrole. Alles wat vandaag de dag te maken heeft met objectbeveiliging doen wij en kunnen wij.

Triple Safe